آیا با اکسسوری گیره کراوان آشنایی دارید؟
گیرهکراوات از آن دسته اکسسوری های غیر الزامی است. اما واضح است که اقایان شیک پوش که به مرتب بودن استایل خود اهمیت میدهند به ریزترین جزئیات نیز دقت میکنند. مردان خوش تیپ هارمونی استایل خود را با رنگ و نظم ایجاد میکنند. یکی از اکسسوری هایی که آقایان برای نظم بخشیدن به استایل خود اضافه میکنند گیره کراوات است.
استفاده از این گیره جذاب و مردانه سخت و پیچیده نیست. در این مقاله قصدداریم که به بررسی گیره کراوات و اصول استفاده از آن بپردازیم.
گیره کراوات
گیره کراوات یک سنجاق فلزی است که در کنار کراوات قرار میگیرد. همانطور که از نام این اکسسوری کوچک پیداست، وظیفه اصلی این گیره متصل کردن کراوات به لبه پیراهن برای فیکس کردن آن است. این هدف اولیه گیره کراوات است؛ اما با گذرزمان ودخیل کردن سلیقه شخصی و طراحی های جدیدتر و مدرنتر طراحان مد و لباس اینک گیره کراوات نیز به سرنوشت دیگر اکسسوری ها گرفتار شده است.
اکنون گیره کراوات فارغ از وظیفه اصلی تبدیل به یک عنصر تزئینی شده است که درکنارکراوات استفاده شده و از طراحی های مختلفی بهره میبرد.
انواع گیره کراوات
شرکت های مختلفی در سراسر جهان گیره کراوات های مختلفی را دررنگ ها، طرح ها و اندازه های مختلفی طراحی و تولید میکنند. همانطور که میدانید گیره کراوات وظیفه دارد پبراهن و کراوات را به یکدیگر متصل نگه دارد.
گیره کراواتU شکل
این گیره ها ساده ترین مدل را در میان گیره های کراوات دارند .این گیره ها را میتوتن از شکل u مانندشان شناخت. هیچ کدام از اجزای آن پیچیده و قابل جداسازی نیست و به سادگی قابل استفاده هستند. برای استفاده از این گیره ها باید پیراهن و کراوات را در میان گیره قرار داده و به یک دیگر فشار دهید. این فشار دادن سبب میشود که دندانه های گیره به یک دیگر نزدیک شده و در کنار هم قرار بگیرند. گیره های دندانه ای سبب می شوند که کراوات و لبه پیراهن ساعت ها به یک دیگر متصل مانده و ازجای خودتکان نخورند.
گیره کراوات دندانه دار
سنجاق های دندانه دار از دو قسمت جداگانه تشکیل شده اند که توسط فنر در کنار هم قرار گرفته اند. استفاده از این گیره ها کار آسانی است و کافیست که کراوات و پیراهن را با یکدیگر تنظیم کرده و گیره را در محل مورد نظر بفشارید. اگر در مراسم یا میهمانی قرار است فعالیت زیادی داشته باشید این گیره ها بهترین انتخاب هستند. زیرا فشار دندانه ها باعث محکم ایستادن کراوات روی پیراهن می شود.
گیره کراوات سنجاق دار
گیره های سنجاق دار یکی از انواع گیره های کراوات می باشد که دارای یک عدد میله نازک عمود T شکل ، دکمه ای سوزن دار و پایه ای برای اتصال سوزن میباشند. این گیره ها مناسب استایل های رسمی و کت و شلوار های بدون جلیقه میباشند. این گیره از دیگر گیره ها زیباتر است از این رو به خوبی باید دیده شوند. پس اگر قرار است از کت و شلوار سه تکه استفاده کنید پیشنهاد میکنیم از این نوع گیره کراوات استفاده نکنید.
گیره کراوات پهن
این گیره ها افزون بر این که تعادل را بین لباس و کراوات ایجاد میکنند. به خوبی کراوات های سنگین تر را در جای خود فیکس میکنند. کراوات ها عموما از جنس ابریشم، کتان، پشم و الیاف سبک تهیه میشوند. اما در این میان کراوات های پشمی از همه سنگین تر هستند. و این گیره ها مناسب ترین انتخاب برای کراوات ها یپهن هستند.
گیره کراوات نازک
کلاسیک ترین نوع گیره های کراوات این مدل میباشد. از این رو میتوانید طرح های مختلفی از آن را داشته باشید. هم چنین در این گیره ها اندازه اهمیت چندانی ندارد لذا نیاز نیست لزوما گیره با کراوات تطابق داشته باشد.
در اخر سعی کنید اگر استایلی رسمی و کلاسیک دارید مینیمال ترین گیره را انتخاب کنید.
گیره کراوات را کجا وصل کنیم؟
فرای اینکه گیره کراوات به خودی خود جذاب است، این اکسسوری میتواند با جای گذاری نادرست بر روی کراوات شما تمام استایل شما را ناهماهنگ جلوه دهد. از این رو به محل قرارگیری سنجاق کراوات بر روی سینه و کراوات باید دقت کنید. محل اتصال گیره کراوات به کراوات و پیراهن دقیقا در موازات موازات جیب کت یعنی وسط سینه و جایی میان دکمه سوم و چهارم قرار دارد. جهت اتصال گیره نیز از سمت راست به چپ است. ناگفته نماند که گیره وظیفه دارد پیراهن و کراوات را به یک دیگر متصل نگه دارد.
استفاده از گیره کراوات همانطور که میدانید به مانند تمام اکسسوری ها قوانین مجزه وخاص خودش را دارد. عدم رعایت این قوانین فقط خود گیره کراوات را تحت الشعاع خود قرار نمیدهد بلکه کل استایل شما را تحت تاثیر قرار میدهد. در ادامه قوانین مهم استفاده از گیره کراوات را بررسی و یادآوری میکنیم.
قانون شماره یک
گیره کراوات باید با دکمه سرآستین، یراق کمربند و ساعت شما ست باشد. لذا توجه داشته باشید که هارمونی و هماهنگی این اکسسوری های فلزی را به دقت رعایت کنید. ناگفته نماند که گیره کراوات رنگی برای ساتایل های رسمی و مردان خوش پوش مناسب نمی باشد و به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
قانون شماره دو
اندازه استاندارد گیره کراوات معادل 80% پهنای کراوات شما میباشد.یعنی گیره کراوات شما باید 80% کراوات شما را پوشش دهد. از آنجایی که اندازه استاندارد پهنای کراوات بین 35 MMتا 55MM می باشد شما باید چندین گیره متفاوت در سایزهای مختلف داشته باشید.
قانون شماره سه
گیره کراوات باید موازی جیب و دقیقا وسط سینه بین دکمه سه و چهار قرار بگیرد. هرچه میزان جای گیری گیره در قسمت بالاتری از کراوات باشد نمایی مدرنتر خواهد داشت
- ۹۸/۱۱/۲۰